„Grad Zagreb ‐ urbani inkubator održivih koncepata, poduzetništva i novih vrijednosti“

Naši projekti

Opremanje garderoba i rekonstrukcija dijela podrumske stropne konstrukcije ZP Mladost

Opremanje garderoba i rekonstrukcija dijela podrumske stropne konstrukcije ZP Mladost

Naziv projekta: Opremanje garderoba i rekonstrukcija dijela podrumske stropne konstrukcije ZP Mladost

Nositelj projekta: Grad Zagreb

Ukupna vrijednost projekta: 1.230.810,00 HRK 

Programski okvir: Državni proračun Republike Hrvatske

Sažetak projekta: Projektnim aktivnostima želi se podići razina kvalitete bavljenja sportom na ZP Mladost kako bi postojeći i novi korisnici mogli nesmetano i sigurno obavljati sportske aktivnosti. Podizanjem kvalitete postojeće infrastrukture planira se daljnje poticanje bavljenja sportom, približavanje sporta građanima, animiranje djece i mladih za bavljenje sportom na području grada Zagreba. ZP Mladost nakon energetske obnove objekta i uređenja garderoba i rekonstrukcije dijela stropne konstrukcije u podrumu postaje moderan i maksimalno iskoristiv sportski objekt uz povećanje kako broja korisnika građanstva tako i djece, obitelji i klubova. Uz realizaciju projekta uređenja garderoba na ZP Mladost planira se povećanje broja korisnika za 30 %.

   

Date

23 Ožujak 2021

Tags

U provedbi

Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima tehničke pomoći Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Razvojne agencije Zagreb za koordinaciju i poticanje regionalnog razvoja.