Grad Zagreb – zelen, inovativan i održiv grad. Grad solidarnosti i jednakih mogućnosti.

Naši projekti

Poruka

Failed loading XML...
Na 4. sjednici Partnerskog vijeća Grada Zagreba za pripremu, izradu, praćenje provedbe i vrednovanje Plana razvoja Grada Zagreba usvojena je lista strateških projekata

Na 4. sjednici Partnerskog vijeća Grada Zagreba za pripremu, izradu, praćenje provedbe i vrednovanje Plana razvoja Grada Zagreba usvojena je lista strateških projekata

U prostoru Razvojne agencije Zagreb 26. listopada 2022. održana je četvrta sjednica Partnerskog vijeća Grada Zagreba za pripremu, izradu, praćenje provedbe i vrednovanje Plana razvoja Grada Zagreba za razdoblje 2021. -2027.

Nakon usvajanja zapisnika s prethodnih sastanaka prešlo se na druge dvije točke dnevnog reda, listu prijedloga strateških projekata te definiranje vizije razvoja grada.

Djelatnice Razvojne agencije Zagreb održale su izlaganje o konačnoj listi prijedloga strateških projekata Plana razvoja Grada Zagreba i viziji razvoja grada te se nakon izlaganja raspravljalo o dodatnim izmjenama, prijedlozima i komentarima članova Partnerskog vijeća.

Nakon iznesenih komentara i održane rasprave članovi Partnerskog vijeća glasovanjem su odlučili da se lista prijedloga strateških projekata iz nadležnosti Grada Zagreba usvaja dok je lista prijedloga strateških projekata, čija provedba nije u nadležnosti Grada Zagreba, ostala otvorena za nove prijedloge i izmjene.

Zajedničkim konsenzusom i prijedlogom prisutnih članova definiran je konačan prijedlog vizije razvoja grada s kojim su se svi prisutni članovi jednoglasno složili.

Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima tehničke pomoći Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Razvojne agencije Zagreb za koordinaciju i poticanje regionalnog razvoja.