Grad Zagreb – zelen, inovativan i održiv grad. Grad solidarnosti i jednakih mogućnosti.

Naši projekti

Poruka

Failed loading XML...
Prvi regionalni sastanak dionika projekta GIFT u Zagrebu

Prvi regionalni sastanak dionika projekta GIFT u Zagrebu

gift logo dual

Prvi regionalni sastanak dionika projekta GIFT održan je u Zagrebu, 23. kolovoza 2023. godine.

Na sastanku su sudjelovali sljedeći projektni partneri: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije (MRRFEU) , Hrvatske šume d.o.o., Razvojna agencija Zagreb i Grad Zagreb.

Predstavnik Grada Zagreba održao je prezentaciju s kratkim osvrtom na projekt GIFT (tko su partneri, svrha, ciljevi i budući rezultati projekta). Sastanak je također bio prilika za stvaranje sinergije i raspravu o određenim pitanjima vezanim uz projekt kao što su:

  • određivanje datuma budućih projektnih događaja;
  • ključne aspekte za identifikaciju relevantnih dionika u sudjelovanju u budućim stručnim provjerama i međunarodnim sastancima;
  • osiguravanje njihove predanosti poboljšanjima projekta i jačanje njihovih kapaciteta za izgradnju podrške i legitimiteta za instrument politike;
  • prezentacija ključnih pitanja vezanih uz vidljivost i komunikaciju te druge aspekte.

Hrvatski projektni partneri i dionici nastavit će zajednički raditi na razmjeni iskustava, identifikaciji potreba i implementaciji najboljih praksi za postizanje ciljeva projekta GIFT.

https://www.interregeurope.eu/gift

 

Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima tehničke pomoći Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Razvojne agencije Zagreb za koordinaciju i poticanje regionalnog razvoja.