Grad Zagreb – zelen, inovativan i održiv grad. Grad solidarnosti i jednakih mogućnosti.

Naši projekti

Poruka

Failed loading XML...

Otvoreno savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Strateškoj studiji utjecaja na okoliš Plana razvoja Grada Zagreba za razdoblje 2021. – 2027. i nacrtu prijedloga Plana razvoja Grada Zagreba za razdoblje 2021. – 2027.

Grad Zagreb – Razvojna agencija Zagreb za koordinaciju i poticanje regionalnog razvoja otvara savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Strateškoj studiji utjecaja na okoliš Plana razvoja Grada Zagreba za razdoblje 2021. – 2027. i nacrtu prijedloga Plana razvoja Grada Zagreba za razdoblje 2021. – 2027. koje se provodi u razdoblju od 26. listopada do 24. studenoga  2023.

Za sudjelovanje u savjetovanju potrebno je popuniti obrazac za sudjelovanje javnosti u internetskom savjetovanju. Detaljnije na poveznici.

Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima tehničke pomoći Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Razvojne agencije Zagreb za koordinaciju i poticanje regionalnog razvoja.