Grad Zagreb – zelen, inovativan i održiv grad. Grad solidarnosti i jednakih mogućnosti.

Naši projekti

Poruka

Failed loading XML...
Odobrena sredstva za projekt „Opremanje garderoba i rekonstrukcija dijela podrumske stropne konstrukcije ZP Mladost“

Odobrena sredstva za projekt „Opremanje garderoba i rekonstrukcija dijela podrumske stropne konstrukcije ZP Mladost“

Temeljem Odluke Ministarstva turizma i sporta o raspodjeli financijskih sredstava za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina u 2021. godini, Gradu Zagrebu odobrena su sredstva u iznosu 492.250,00 kuna za projekt „Opremanje garderoba i rekonstrukcija dijela podrumske stropne konstrukcije ZP Mladost“.

Cilj projekta je podići razinu kvalitete bavljenja sportom na ZP Mladost kako bi postojeći i novi korisnici mogli nesmetano i sigurno obavljati sportske aktivnosti. Podizanjem kvalitete postojeće infrastrukture, planira se daljnje poticanje bavljenja sportom, približavanje sporta građanima, animiranje djece i mladih za bavljenje sportom na području grada Zagreba.

ZP Mladost nakon energetske obnove objekta i uređenja garderoba i rekonstrukcije dijela stropne konstrukcije u podrumu postaje moderan i maksimalno iskoristiv sportski objekt uz povećanje broja korisnika građanstva, djece, obitelji i klubova. Uz realizaciju projekta uređenja garderoba na ZP Mladost planira se povećanje broja korisnika za 30 %.

Projekt je pripremljen u suradnji Gradskog ureda za sport i mlade, Ustanove Upravljanje sportskim objektima i Razvojne agencije Zagreb.

Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima tehničke pomoći Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Razvojne agencije Zagreb za koordinaciju i poticanje regionalnog razvoja.