Grad Zagreb – zelen, inovativan i održiv grad. Grad solidarnosti i jednakih mogućnosti.

Naši projekti

Poruka

Failed loading XML...
Ministarstvo turizma i sporta održalo je online sastanak nacionalne i županijske koordinacije za razvoj cikloturizma

Ministarstvo turizma i sporta održalo je online sastanak nacionalne i županijske koordinacije za razvoj cikloturizma

Ministarstvo turizma i sporta, Uprava za održivi razvoj i konkurentnost turističke destinacije, održalo je u ponedjeljak 10. svibnja 2021. godine online sastanak nacionalne i županijske koordinacije za razvoj cikloturizma.

Na sastanku su uz Razvojnu agenciju Zagreb prisustvovale sve županije, županijske razvojne agencije te županijski predstavnici za razvoj cikloturizma kako bi zajedno artikulirali važnosti za Planove razvoja županija odnosno regija.

Prezentirane su dosadašnje aktivnosti koordinacije, rezultati programa Ministarstva turizma i sporta za razvoj cikloturizma i financiranje projekata JLRS, informacije o Nacionalnom planu oporavka i otpornosti i EU fondovima vezano uz mogućnosti za razvoj cikloturizma te ITU projekti kojima se financira biciklistička infrastruktura.

Koordinacijsko tijelo za razvoj cikloturizma Hrvatske radi na provođenju glavnih zadataka i prioritetnih aktivnosti iz Akcijskog plana razvoja cikloturizma Hrvatske, a to su: infrastruktura, zakonska regulativa, edukacija, cikloturistička ponuda, te informiranje i marketing.

Detaljnije na poveznici.

Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima tehničke pomoći Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Razvojne agencije Zagreb za koordinaciju i poticanje regionalnog razvoja.